Advent pri uršulinkah

Spoštovani prijatelji, ljubitelji fotografije, glasbe in adventa!

Prisrčno vabljeni na Advent pri uršulinkah v treh korakih. Ogledali si boste lahko razstavo čudovitih gorskih pejsažov večkrat nagrajenega fotografa Jošta Gantarja, pogledali tri kratke filme Davida Sipoša in prisluhnili živi glasbi v izvedbi študentk Akademije za glasbo v Ljubljani, ki stanujejo v našem Študentskem domu Uršula ter drugih glasbenikov. Na malem adventnem sejmu se boste lahko pogreli, posladkali ali kupili drobno darilo za svoje najdražje.

Advent pri uršulinkah se bo odvijal vsak dan od torka 12.12. do četrtka 21.12.2017, med 16. in 19. uro, v prostorih Uršulinskega kulturnega centra, vhod pod Arkadami na Slovenski cesti 23. Na otvoritvi Adventa pri uršulinkah, v torek 12. decembra, bo ob 17.30 uri nastopil Deški zbor Schellenburg.

20.12. bo poleg tega še 3. koncert Sakralnega abonmaja ob 19.30, na katerem bo nastopil Zbor Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, pod vodstvom zborovodje Ambroža Čopija.

Advent pri uršulinkah se bo iztekel s sklepom pete osemdnevnice, ki bo od 17. decembra dalje pri večerni maši ob 18h, v cerkvi Sv. Trojice.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na poti Nad oblake – do upanja!